Tervastaso Oy

Tyyliä ja vaihtoehtoja

Toimivassa ja helppohoitoisessa kodissa voi olla myös ripaus ylellisyyttä; yksilöllisillä taso- ja allasratkaisuilla saat keittiöstä tai kylpyhuoneesta helposti tyylikkään ja persoonallisen unohtamatta toiminnallisuutta.

Modernit kuosit ja eri tasomateriaalit antavat tilaa suunnittelijan luovuudelle. Ajantasaisen malliston lisäksi panostamme myös tekniseen tuotekehitykseen.

Tervastaso Oy valmistaa työpöytä- ja allastasoja. Lämpömuovattavuutensa ansiosta komposiittimateriaalit antavat käytännössä rajattomat mahdollisuudet valmistaa siitä lähes minkä muotoisia asioita tahansa. Tervastason valmistamat työtasot ovat Euroopan ehdotonta huippua – siitä ovat takeena nimet LG, Westag & Getalit Ag, Kerrock ja Corian sekä Tervastason vuosien ammattitaito ja kokemus. Tervastaso Oy on vuodesta 1986 asti kehittänyt tuotteitaan ja palvelujaan.

Taattua toimitusvarmuutta

Olennainen osa Tervastason palvelua on:

  • laatutarkastettujen tasojen huolellinen yksittäispakkaus
  • toimitus asennuspaikalle tai varastoon kaikkialle Suomeen
  • valmistusaika normaalisti noin 1 -3 viikkoa tilauksesta

Tervetuloa sivuillemme keräämään ideoita ja tutkimaan tarkemmin juuri Sinulle sopivia tasovaihtoehtoja ja -materiaaleja sekä altaita! Suunnitteluapua saat myös jälleenmyyjiltämme.